BAŞKAN GÜL BASIN TOPLANTISINDA MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI

ADANA GENEL Haber Girişi : 19 Şubat 2014 18:51
BAŞKAN GÜL BASIN TOPLANTISINDA MECLİS ÜYELERİNİ TANITTI
Kemer Belediye Başkanı ve MHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Kemer Seçim Koordinasyon Merkezinde Meclis Üyesi Aday tanıtımı için basın toplantısında tanıttı.

Başkan Gül ve Kemer MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Meclis Üyelerinin isimlerini okuyarak tanıttı "1 ? AHMET CAN 2- MUSTAFA BİLİCİ 3 ? SEMİH TOP 4 ? RECEP YILMAZ 5 ? SEDAT AKKAN 6 ? ÖZCAN ÇELİKTAŞ 7 ? AHMET GÜVEN 8 ? CEMİL KÖLEOĞLU 9 ? MÜNEVVER ERKAL 10 ? NAGİHAN ELİBOL 11 ? İLYAS ZANCO 12 ? HÜSEYİN KARA 13 ? AHMET AYTAN, KONTENJAN 1 ? ASLI BAYAR ULUKAPI 2 ? CUMALİ AFŞİN"

MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, "Listemizin açıklanmasının ardından, birlik ve beraberliğin bozulmadığını hepimiz görmekteyiz. Kemer'de ilk adaylığı açıklanan Mustafa Gül Başkanımızdır. 6 ay gibi bir süre zarfında büyük bir çalışma içerisine girdik, Kemer'de tüm illerimizden yaşayan vatandaşlarımız var onun için listemizin içerisinde hemen hemen her memleketten arkadaşlarımızı almaya çalıştık. Buradaki arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek 30 Mart 2014 yerel seçimleri kazanacağımıza inanıyorum " dedi.

Başkan Gül " İlçe Başkanımızın söylediği gibi Kemer'de Belediye Başkanlığı açıklayan ilk parti biz olduk. Bu yüzden guruluyuz. Adaylığımızın açıklanması günden itibaren büyük bir çalışma içerisine girdik. Bu süre zarfında seçim ofislerimizi açtık, düzenli programlar düzenledik, Pazar, esnaf ve ev ziyaretlerimiz devam etmektedir. Bizim tek hedefimiz var oda Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmektir. Önümüzdeki 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerdeki Meclis Üyesi Adaylarımızı tanıttık. Ancak listemizde tüm arkadaşlarımıza yer verme şansımız olmadı, bizim içim tüm arkadaşlarımız değerlidir." Dedi.