MHP'Lİ KADİR GÜRCAN DÖŞEMEALTI İLÇE OLMASI DEĞİL KÖY OLMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİLMEKTEDİR

ADANA GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2014 13:40
MHP'Lİ KADİR GÜRCAN DÖŞEMEALTI İLÇE OLMASI DEĞİL KÖY OLMASI İÇİN  ÇABA GÖSTERİLMEKTEDİR
Mevcut hükümetin haksız uygulamaları ve vatan millet bütünlüğüne yakışmayan duruşuna sandıkta cevabını verecek.AK parti ve CHP belediyeciliğinin hizmet verdiği antalya'da alt yapı rezaleti her yağmurda göle dönen sokaklarımızla gün yüzüne çıkıyor.

AK parti ve CHP zihniyetiyle Antalyanın hiçbirşey kazanamadığı  apaçık ortadadır. Mhp halktan ve üyelerinden aldığı destekle güçünü bir kez daha ortaya koyacak.Döşemealtı ve Antalya siyasetine yön verenlerinden Kadir Gürcan Mhp'nin Antalya'da destan yazacağını söyledi.Döşemealtında Mevcut belediyenin hizmet veremediğini ve arsa satarak ayakta kalmaya çalıştığını ve usulsuzlükler yaptığını iddaa etti.Belediye alt yapıyı bitirdik diyor.Alt yapının bir adım ileri gitmediği gözle görüldüğü aşikar.

Gürcan: Sadece göz boyama var. Toprak yola bile asfalt dökülüyor.Yol çalışmaları plansız ve programsız yürütülmektedir. Kimin ne yaptığı belli değil.Üretime dönük hiçbir yatırım yok. Döşemealtında resmi dairelerine inşaat alanı bile bırakılmamıştır. "Döşemealtı üç beş kişinin değil hepimizin ve bizimdir" diyen Mhp'li Gürcan,Döşemealtının ilçe olması değil köy olması için çaba gösterilmektedir. Bu mudur modern ve çağdaş hizmet anlayışı" diye sözlerine son verdi.