MHP KEPEZ ADAYI DİNÇ

ADANA HABER Haber Girişi : 16 Aralık 2013 15:07
MHP KEPEZ ADAYI DİNÇ
MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, Horasanlı Erenler Yeni Anadolu Temsilcileri Derneği Başkanı Hüseyin Sertçelik’i ziyaret etti.

MHP Kepez Belediye Başkan Adayı DR.Murat Dinç ; “gençlerimizi kendi istekleri doğrultusunda yönlendirerek, geleceğimizi yok etmeye çalışanlar var. Bizim bu gençleri yeniden kazanmamız lazım. Milli ve vatani değerlerimize sahip çıkan gençler yetiştirmemiz lazım. Biz herkesi kucaklayarak bu yola çıktık ve projeler üzerine çalışırken de gençlere ayrıcalık tanıdık. “dedi.

Başkan Hüseyin Sertçelik , gençlerin her zaman tecrübeli insanlardan faydalanmaları gerektiğini, feyz almalarının çok önemli olduğunu ayrıca temiz ve doğru bilgi ile yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Kepezdeki tüm dernekler  için çok güzel bir projesinin olduğunu ve ilerleyen zamanlarda bunu açıklayacağını dile getiren Dinç , Başkan Hüseyin Sertçelik ile beraber Horasanlı Erenler Yeni Anadolu Temsilcileri Derneğinde gençlerin eğitim aldığı derslikleri inceledi , eğitim olanaklarını değerlendirdi.