KEPEZ’İN 23 YILLIK SORUNU "> KEPEZ’İN 23 YILLIK SORUNU "> KEPEZ’İN 23 YILLIK SORUNU ">

KEPEZ’İN 23 YILLIK SORUNU

ADANA GENEL Haber Girişi : 24 Haziran 2013 15:30
<font color=KEPEZ’İN 23 YILLIK SORUNU " />
Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin Mali Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 188 esnafa tapularını vererek, 23 yıldır çözüm bekleyen problemi çözdü.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde düzenlenen toplantıya, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Antalya Gazete Bayi ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.
Mali Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda konuşan Başkan Hakan Tütüncü, göreve geldikleri günden bu yana sanayi esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyledi. Başta esnafın sosyal yaşam alanlarını genişlettiklerini dile getiren Başkan Tütüncü, yıllardır mezbele halde olan sanayi girişini ışıklandırdıklarını ve peyzaj çalışması ile modern bir görünüme kavuşturduklarını belirterek, 75. Yıl Caddesi ile sanayinin bir kimlik kazandığını kaydetti.
Başkan Tütüncü, “23 yıldır çözüm bekleyen tapu problemini, Kepez Belediyesi olarak çözüme kavuşturduk. Ve 188 esnafa tapularını dağıttık. ‘Ne aldatan olacağız ne de aldanan olacağız.’ sözünü asla unutmamalıyız. Kepez Belediyesi olarak bu yaklaşımla çalışıyor, halka hizmet üretiyoruz” dedi.
Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu da yaptığı konuşmada, yıllardır özlemle bekledikleri anı yaşamanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.