DÖŞEMEALTI MHP BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINACAK

ADANA Haber Girişi : 21 Ocak 2014 20:28
DÖŞEMEALTI MHP BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINACAK
Döşemealtı MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Çetin MHP ilçe binası önünde yaptığı konuşmada AKP'li belediyeye eleştirilerde bulundu. Döşemealtı MHP Belediyeciliğiyle kalkınacak dedi.

2009 seçimlerinde Çığlık, Düzlerçamı ve Yeşilbayır belediyelerinin Döşemealtı adı altında birleştirildiğini belirten Yalçınkaya, "Yeşilbayır'ın ilçeye kazandırdığı tüm emlaklar ve belediyenin tüm mal varlıkları satılmasına rağmen bugün Döşemealtı Belediyesi borç içerisinde yüzmektedir. 10 milyon lira borcu ve bir o kadar borçlanma yetkisi olan belediye artık hizmet üretemez hale gelmiştir" dedi. 

Erdoğan çetin Projelerini döşemealtı halkı ile paylastı.

-Dağbeli bölğesinde 2. Bir organize sanayi

-Bölğemizde bulunan ve turizm açısından çok değerli olan ( Edirhan,Termosos,sarain,kırkgözhan,Kırkgözgöleti) gibi turizme kazandırılması

-Özellikle Döşemealtı halkına sosyal tesis alanı,oyun parkları ve ailelerin piknik yapabilecek piknik alanları çalışmalarımız var.

-Bölğemiz tarım bölğesi olmasından dolayı damlama sulama ve tarımı gelistirici projelerimiz var.

-Emekli vatandaşların ve bayanların toplu ve daha rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri özellikle bayanların kendi ürettikleri el çalışmalarını sergileyecekleri içerisinde çay ocagı, kitap, gazete, televizyon gibi etkinlikleri yapacagı ortamlar hazırlayacağız.

-İlçemizin Yeniköy mahlesine ait olan mezarlığımızın ve Yeşil bayır mahlesindeki huzurevimizin mülkiyet sorunundan dolayı  ortaya çıkan sorunları çözmek.

Çetin :  Bu olumsuz tabloya son vermek amacıyla belediye başkanlığına aday  olduğunu da vurgulayan Çetin, konuşmasını şöyle tamamladı: "2014 Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Döşemealtı Belediye Başkanlığı'na adayım.  Döşemealtılı hemşehrilerimi modern bir kent yaşamıyla buluşturmak, vatandaşla iç içe bir yönetim modelini uygulamak, katılımcılığı en yüksek noktada gerçekleştirebilmek önceliğimiz olacak. Ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz için milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde, çağdaş bir yönetim ilkesiyle ve Döşemealtı'nı Milliyetçi Hareket Parti'li yönetimle tanıştırmak için burdayım. Doğduğum bu topraklara hizmet borcum olduğunu düşünüyorum ve bu borcu ödemek için adayım."