BANKADA YANGIN PANİĞİ

ADANA GENEL Haber Girişi : 04 Şubat 2014 15:08
BANKADA YANGIN PANİĞİ
Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesinde, çarşı merkezinde bulunan özel bir banka şubesinin zemin katında ufak çaplı yangın çıktı.
Konaklı'da, özel bir banka şubesinin zemin katında bulunan güç kaynağı ve elektrik kablolarında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, dün akşam saatlerinde çarşı merkezinde bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çevredeki esnaflar, bankanın zemin katından önce koku, ardından yoğun bir duman fark ederek durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen Konaklı Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, banka yetkilileriyle telefonda görüşerek olay yerine çağırdı. Jandarma ise banka etrafını çember altına alarak esnaf ve vatandaşların giriş çıkışına engel oldu. Alanya İtfaiyesi'nden de yardım istendi. Banka yetkililerin gelmesiyle, zemin kata girmek isteyen ekipler, aşırı dumandan dolayı dışarı çıkmak zorunda kaldı. 1 saat içinde duman tamamen tahliye edilirken içeri giren ekipler zemin katta bulunan güç kaynağı ve elektrik kablolarının yandığını fark etti. Yangını büyümeden önlendi.
Çevrede bulunan ve kapalı olan iş yerlerinin sahipleri ise olay yerine akın etti. Esnaflar dükkanlarının kepenklerini açarak dumanın çıkmasını sağladı. Jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerinde sabaha kadar bir nöbetçi bıraktı.