ANTALYASPOR 1 - GALATASARAY 1

ADANA SEYHAN Haber Girişi : 20 Ocak 2014 09:56
ANTALYASPOR 1 - GALATASARAY 1
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Medical Park Antalyaspor, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı.

SAMET AYBABA : 
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuna dengeli ve kontra atağı düşünerek başladıklarını söyledi.
Rakibi kendi sahalarında karşıladıklarını kaydeden Aybaba, "İyi kaliteli hazır bir takıma karşı oynadık. İlk yarı rakibi iyi karşıladık. İkinci yarı oyuncularım çok iyi mücadele etti. Rakibi önde karşılamaya başlayınca Galatasaray hata yapmaya başladı. Bu arada 2-3 net gol pozisyonu bulduk. Onlarda pozisyon buldu. Kaybetmek hakkımız değildi 89. dakikada da olsa beraberlik kinci yarı ligde renk katmak istiyoruz. Devre arasında iyi transferler yaptık. Daha hazır değiller. Hazır oyuncu bulmak kolay değil. Yeni oyuncularımızla lige ve kupaya renk katacağız" şeklinde konuştu.
Aybaba hakemle ilgili yorum yapmayacağını, hakemlerin kendilerinin yorum yapmasını istedi.

GİRAY: "KUPADA İDDİALIYIZ"
Kırmızı-beyazlı futbolcu Giray ise iki takım adına güzel bir maç olduğunu ifade ederek, "Pozisyonlar yakaladık. Penaltı olmayan pozisyonda golü yedik. İkinci yarı üstünlüğümüzle son dakikada olsa golü bulduk. Kupada ne kadar iddialı olduğumuzu göstermek istedik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir özgüven oldu" dedi.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Koray, güzel bir maç olduğunu vurgulayarak, "Son dakikada olsa bir puan aldık. Maçın genelinde gol pozisyonları var. İkinci yarı istediğimiz oyunu sergiledik. Bir puan aldığımız için mutluyuz. Penaltı pozisyonunda topa dokundum. Hakem ilk yarı ciddi anlamda kötü maç yönetti. Daha önce Sneijder'e tekme attı. Melo eliyle topu kesti. Ciddi anlamda sıkıntılı maç yönetti. Oyunumuzu etkiledi. İkinci yarı istediğimizi aldık. Hedefimiz kupada gruptan çıkmak" şeklinde konuştu.