ANTALYASPOR - FENERBAHÇE

ADANA GENEL Haber Girişi : 20 Kasım 2013 09:55
ANTALYASPOR - FENERBAHÇE
Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan çalışma hafif koşuyla başladı. Koşunun ardından futbolcular 4 grup halinde top kontrolü ve pas çalışması yaptı. Antrenman daha sonra yarı alanda yapılan çift kale maçla son buldu.
Torku Konyaspor maçında kırmızı kart görerek, 3 hafta men cezası alan ve arka adalesinde zorlanma olan Milan Baros, yine Konya maçının ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve anjiyo olan Mehmet Sedef antrenmana katılmazken, kolunda kırık bulunan Koray Arslan ise takımdan ayrı çalıştı.
Medical Park Antalyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde çalıştı. Hafif koşuyla idmana başlayan oyuncular, daha sonra istasyon, dar alanda paslaşma ve orta şut çalışması gerçekleştirdi. Futbolcular, antrenmanı yarı alanda maç yaparak tamamladı.