ANTALYA'DA ÇETE OPERASYONU

ADANA GENEL Haber Girişi : 07 Ekim 2013 14:17
ANTALYA'DA ÇETE OPERASYONU
Antalya, Mardin, Gaziantep ve Hakkari’de polis tarafından eşzamanlı yapılan operasyonlarda, 14 kilo 687 gram eroin ele geçirildi.
Antalya, Mardin, Gaziantep ve Hakkari’de polis tarafından eşzamanlı yapılan operasyonlarda, 14 kilo 687 gram eroin ele geçirildi. Operasyonun devamında 2.5 kilo eroin ele geçirilirken, 9 kişi daha gözaltına alındı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, aldıkları ihbar neticesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve grupları takibe aldı.
Çalışma kapsamında Antalya merkezi başta olmak üzere Mardin-Nusaybin, Gaziantep, Hakkari Yüksekova'da operasyon yapıldı. Operasyonlarda 14 kilo 687 gram eroin, 17 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 6’sı tutuklandı.
Suç örgütüne yönelik çalışmaya devam eden Antalya polisi, son operasyonunda, Y.K., L.S.A, B.A., İ.B., C.K., S.K., M.K., Ç.E ve C.C. isimli şahısları, preslenmiş 6 paket içerisinde 2 kilo 520 gram eroin ile yakaladı.
KOM Şube'de ifadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.