HIRSIZLIK ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINDA

ADANA GENEL Haber Girişi : 22 Mart 2014 13:50
 HIRSIZLIK ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Alanya ilçesinde, bir hafta içerisinde iki kez müşteri gibi girdikleri mağazadan bin 958 lira değerinde giyecek ve hediyelik eşya çalan biri kadın iki zanlı, mağaza çıkışında yakalandı.
Şekerhane Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi üzerinde Mehmet Akyanar'a ait işyerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde işyerine müşteri gibi giren Hatice Büşra B. (19) ve Yusuf D.(30) yaklaşık 1 saat boyunca mağaza içerisindeki reyonları gezdi. Reyonlardan aldıkları ambalaj içerisindeki 4 çorap, iki çift küpe, bir kolye, bir çakmak, bir müzik kutusu, bir bebek kıyafeti, bir bluz, bir sütyeni güvenlik kameralarının kendilerini kaydettiğinden habersiz çalan zanlılar, yanlarında getirdikleri çantalara koydu. 
Mağaza sahibi Mehmet Akyanar'ın kendilerini kameralardan takip ettiğinden habersiz olan Hatice Büşra B. ve Yusuf D, mağaza çıkışında telefonla konuşur gibi yapıp çıktılar. Zanlıların dışarı çıkmasını bekleyen işyeri sahibi, durumu cep telefonuyla polise bildirdi. Kısa sürede gelen polis ekibi, iki zanlıyı mağazadan uzaklaşmak istedikleri sırada yakaladı. 
Yapılan incelemede, iki şüphelinin birkaç gün önce işyerinden yine aynı yolla çok sayıda ürün çaldıkları belirlendi.