HABERAL CHP'NİN BAŞINA MI GEÇECEK ?"> HABERAL CHP'NİN BAŞINA MI GEÇECEK ?"> HABERAL CHP'NİN BAŞINA MI GEÇECEK ?">

HABERAL CHP'NİN BAŞINA MI GEÇECEK ?

ADANA YÜREĞİR Haber Girişi : 06 Ağustos 2013 10:47
<font color=HABERAL CHP'NİN BAŞINA MI GEÇECEK ?" />
CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın tahliye edilmesinin ardından “CHP Genel Başkanlığı veya cumhurbaşkanlığına aday mı oluyor?” yorumları gündeme geldi.
CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın tahliye edilmesinin ardından “CHP Genel Başkanlığı veya cumhurbaşkanlığına aday mı oluyor?” yorumları gündeme geldi.Ergenekon davasının karar duruşmasında 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan CHP milletvekili ve eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, 15 sanıkla birlikte tahliye edildi. Tahliyeyi sosyal medya üzerinden değerlendiren birçok gazeteci ve ünlü, şaşkınlıklarını dile getirdi. Haberal’ın Kemal Kılıçdaroğlu’nu koltuğundan edeceği yönünde yoğunlaşan yorumlar kadar cumhurbaşkanlığına aday olacağı da iddia edildi. İşte o yorumlardan bazıları: “

“Nihat Doğan: Cumhurbaşkanlığı yarışında Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkacak aday belli oldu.

Mehmet Baransu: Mehmet Haberal siyasi destek nedeniyle tahliye almış gibi görünüyor. Tahliye olmasaydı ismi üzerinden dava eleştirilecekti.

Cemil Ertem: Demirel desteklerse Haberal CHP’ye genel başkan olabilir.Çok yakışır; KK’yı da İBB adayı yaparlar,ne gerek var başka partiye CHP’de birleşin

Mustafa Kılıç: Haberal tahliye olacak.. yeni bir parti doğacak veya muhalefet partilerinden birinin lideri yerinden olacak demektir.

Şamil Tayyar: Çok açık söylüyorum; Haberal kararı tam bir kurtarma operasyonudur! Gizli tanık değilse mutlaka başka bir nedeni olmalı!