BEACH PARK’TA FUTBOL HEYECANI"> BEACH PARK’TA FUTBOL HEYECANI"> BEACH PARK’TA FUTBOL HEYECANI">

BEACH PARK’TA FUTBOL HEYECANI

ADANA GENEL Haber Girişi : 22 Temmuz 2013 09:29
<font color=BEACH PARK’TA FUTBOL HEYECANI" />
Türkiye Futbol Federasyonu ve Evrenseki Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 2013 Sezonu Plaj Futbolu Ligi Evrenseki etabı 8 takımın katılımıyla Evrenseki Beach Park’ta oynanan karşılaşmalarla başladı.
Türkiye Futbol Federasyonu ve Evrenseki Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 2013 Sezonu Plaj Futbolu Ligi Evrenseki etabı 8 takımın katılımıyla Evrenseki Beach Park’ta oynanan karşılaşmalarla başladı. Turnuvaya Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği MATAB, Manavgat Evrensekispor, Evrenseki Belediyespor, Antalya İl Özel İdare, Keyfi Garden, Salı Pazarı, Kasapoğlu İnşaat ve Erdem Gençlik takımları katılıyor.
Yerli ve yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği turnuvanın açılış maçında Evrenseki Belediyesi Manavgat Evrensekispor’u 7-3 mağlup etti. Bu maçın ardından oynanan Keyfi Garden-Kasapoğlu inşaat karşılaşması 8-3 Keyfi Garden’in, MATAB-Erdem Gençlik karşılaşması da MATAB’ın 13-5 galibiyetiyle tamamlandı. Gecenin son maçı büyük çekişmeye sahne olurken Ilıca Belediyesi-Özel İdare’yi 5-4 mağlup etmeyi başardı.
Bu akşam oynanacak Evrensekispor-Kasapoğluspor, Erdem Gençlik-Özel İdare, Evrenseki belediyespor-Kefi Garden, MATAB-Ilıca Belediyesi karşılaşmaları ile devam edecek olan 2013 Sezonu Plaj Futbolu Evrenseki Etabı yarın yapılacak final maçlarıyla sona erecek. Evrenseki etabında birinci olacak takım Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazanırken yarın yapılacak final maçının ardından birinci olan takıma şampiyonluk kupası, 2’inci ve 3’üncü olan takımlara kupaları verilecek.
Turnuvada Fair-Play Ödülü, Gol Kralı Ödülü, En Değerli Oyuncu Ödülü ve En Değerli Kaleci Ödülleri sahiplerini bulacak.