ANTALYASPOR'LU FUTBOLCULAR ve YÖNETİM YEMEKTE BULUŞTU

ADANA GENEL Haber Girişi : 22 Kasım 2013 09:00
ANTALYASPOR'LU FUTBOLCULAR ve YÖNETİM  YEMEKTE BULUŞTU
Medical Park Antalyaspor yönetimi teknik heyet ve futbolcular Fenerbahçe maçı öncesi bir araya gelerek yemek yediler.
Medical Park Antalyaspor yönetimi teknik heyet ve futbolcular Fenerbahçe maçı öncesi bir araya gelerek yemek yediler. Yemekte futbolculardan Yemekte Vederson, fırına etli ekmek atarken, Lamine Diarra ise pişen etli ekmeğin kesti.
Medical Park Antalyaspor yönetimi teknik heyet ve futbolcular Fenerbahçe maçı öncesi Sedir Restoran’da düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldiler. Futbolcular yemek Konya usulü etli ekmek yediler. Neşeli geçen akşam yemeğinde Diarra ve Vederson mutfak bölümüne inerek pide yaptılar. Usta keplerini takan futbolculardan Vederson eline aldığı fırın küreği ile pideyi fırına verdi. Pişen pideyi ise Diarra kesti. İki futbolcunun mutfaktaki pide pişirmeleri ise renkli görüntüler oluşturdu.
Yemekte basına konuşan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, önemli bir haftaya girdiklerini belirterek, milli takımın maçlarından dolayı lige uzun bir ara verildiğini söyledi.
Hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Fenerbahçe maçının güzel bir maç olacağının vurgulayan Gencer, "Kazanan tarafın bizim olmasını temenni ediyorum. Hafta sonu maçta olumsuz bir şey olmayacak. Şehrin bu maça gelmesini istiyorum. Şehirdeki taraftarların karşı tarafta değil, bizim tarafımızda, kendi takımlarının yanında olmasını istiyoruz" dedi.