AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI AV. MUSTAFA KÖSE''DEN KUTLU DOĞUM MESAJI

ADANA GENEL Haber Girişi : 20 Nisan 2014 16:32
AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI AV. MUSTAFA KÖSE''DEN KUTLU DOĞUM MESAJI
AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet temsilcisi, Allah'ın son elçisi Peygamber Efendimizin doğum yıldönümünün her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla karşıladıklarını söyledi.

Mustafa Köse, "İnsanlığın yozlaştığı, insanların Yaradan'ından uzaklaştığı, karanlığın hüküm sürdüğü bir dönemde, dünyamızı şereflendiren âlemlere müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen, insanların en hayırlısı Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v), karanlıkların üzerine bir nur gibi doğmuştur. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v), saçtığı nur ve kitabımız Kur'an-ı Kerim'in muhteşem ve evrensel mesajları ile karanlıkları dağıtmış, insanlığın yeniden kendini ve Yaradan'ını bulmasını sağlamıştır. Bugün de acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğü çıkmazın tek kurtuluşu, O nurlu ışığın tekrar karanlıkları aydınlatmasıyla mümkün olacaktır" ifadelerini kullandı.

"1443. yılını kutladığımız bu mübarek doğumun anlamı; sevgi, barış, huzur ve kardeşliktir" diyen İl Başkanı Köse, "Hafta boyunca tüm yetkili ve ilgili şahıslar bu mübarek doğumun anlamıyla bütünleşmeli, anlatmalı ve öyle davranmalıdır. İnsanlarımız bu manayı kavrayabildiği takdirde ülkemizde gerçekten bir barış ortamı doğar. Hafta münasebetiyle kardeşliğimizi ilan etmeliyiz. Efendimiz (s.a.v.)'in doğumu evrensel barışı sağlayan, insanları duygulu ve hoşgörülü olmaya çağıran bir mesajdır. Bu mesaj, imanı kuvvetlendirmeye vesiledir. Peygamber (s.a.v.) sevgisi, insanların birbirlerine yaklaşmasına, muhabbetle kucaklamasına vesile olur. Ülkemizin ve tüm dünya Müslümanlarının bugünün anlamını kavrayarak yaşamasını, insanlığa barış, huzur, hoşgörü ve sevgiye vesile olmasını temenni ederek Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum" şeklinde konuştu.