ADANA VALİSİ : 1. ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞA HİZMET

ADANA ÇUKUROVA Haber Girişi : 30 Eylül 2019 07:59
ADANA VALİSİ : 1. ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞA HİZMET
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşa iyi hizmet etmenin her zaman birinci öncelikleri olduğunu söyledi. Vali Demirtaş, ilçe ziyaretlerini Sarıçam, Yüreğir ve Seyhan kaymakamlıklarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşa iyi hizmet etmenin her zaman birinci öncelikleri olduğunu söyledi.
Vali Demirtaş, ilçe ziyaretlerini Sarıçam, Yüreğir ve Seyhan kaymakamlıklarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü.
Sarıçam Kaymakamlığı ile yeni binasında hizmet vermeye başlayan Yüreğir Kaymakamlığına gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali Demirtaş, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan ile Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’den ilçelerin genel durumu hakkında bilgiler almasının ardından her iki Kaymakamlıkta da Açık Kapı büroları ile İlçe Nüfus Müdürlüklerinde incelemelerde bulundu ve görevli personelden vatandaşlara verilen hizmetlerin içeriğiyle ilgili detaylı bilgiler aldı.
Kaymakamlıklarda bulunan vatandaşlarla konuşup hal ve hatırlarını soran Vali Demirtaş, Kaymakamlık çalışanlarıyla sohbet edip çalışmalarında başarılar diledikten sonra inceleme ziyaretini Seyhan Kaymakamlığı ile sürdürdü.
Seyhan Kaymakamlığına gerçekleştirdiği inceleme ziyaretinde Adana’nın nüfus bakımından en büyük ilçesinde hizmet veren Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, İlçe Nüfus Müdürlüğünde işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlarla bir süre sohbet edip, vatandaşların verilen hizmetler hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi.
Kaymakamlıklarda gerçekleştirdiği inceleme ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Vali Demirtaş, vatandaşa iyi hizmet etmenin her zaman birinci öncelikleri olduğunu vurgulayıp ‘‘Bizler vatandaşımızın en iyi koşullarda ve kaliteli hizmet almaları için elimizden geleni daima yapacağız. Bu konuda ilimizde görevli tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimizin de aynı hassasiyeti gösterdiklerinden hiç şüphe duymuyorum’’ diye konuştu.
Vatandaşlara verdikleri hizmetlerden dolayı kaymakamlık personeline teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileyen Vali Demirtaş, Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz’dan ilçede verilen kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı. 

 

enginesenkurt

engin esenkurt